luni, 13 decembrie 2010

13 decembrie - stirile de seara

Otelul ar fi putut pierde trei puncte din cele 36 pe care le are in acest moment daca echipa Unirea Urziceni s-ar fi retras din campionat inainte de sfarsitul turului. "Adevarul " scrie despre despre un plan secret al sefilor de la Steaua si Dinamo pentru incurajarea (inclusiv financiara) a patronului de la Urziceni sa isi retraga formatia din Liga Intai. Acesta insa a ezitat, cu atat mai mult cu cat ar fi putut sa piarda banii cuveniti din drepturile de televizare a partidelor din Champions League. (EVENIMENTUL ZILEI)

Ion Dichiseanu, Constantin Cotimanis si Cezara Dafinescu vor incanta galatenii intr-un spectacol-eveniment, pe data de 16 decembrie. "Pluralul englezesc" este o poveste spusa incantator de romani, care lasa la final spectatorii  cu un zambet care parca nu vrea sa mai dispara. (JURNALUL NATIONAL)

O femeie din Galati a fost prinsa de politistii de frontiera din Tulcea cu peste 260 de kilograme de peste in portbagajul masinii. Femeia sustine ca a cumparat intreaga cantitate de peste de la pescarii din Jurilovca pentru ... consum propriu. (ZIARE.COM)

Echipa Otelul a obtinut cele mai multe puncte in Liga intai in anul 2010, cu trei mai multe decat FC Vaslui. Clasamentul are in vedere partea a doua a sezonului trecut si prima parte a actualului sezon, practic toate partidele de campionat care s-au desfasurat in 2010. (ADEVARUL)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu