duminică, 12 decembrie 2010

12 decembrie - stirile de seara

Astazi compania CFR Calatori a modificat orarul de circulatie a trenurilor. Cea mai importanta schimbare pentru galateni este renuntarea la operarea liniei Galati-Bralad. Traseul a fost preluat de o companie privata, care a stabilit deja orarul trenurilor pe aceasta ruta. (VIATA LIBERA) (MERSUL TRENURILOR GALATI-BARLAD)

Marius Stan a ipotecat casa sa si cea a fiicei sale pentru a putea sa plateasca datoriile clubului Otelul. La un moment dat presedintele otelar a apelat chiar si la camatari. Sacrificiul a dat rezultate: pentru prima data in istorie Otelul Galati termina turul campionatului pe primul loc in Liga Intai. (ADEVARUL)

Bucurie mare pentru Dorinel Munteanu: din ianuarie sotia lui va veni sa locuiasca la Galati. Decizia a fost luata dupa ce fiica lor a terminat liceul si a fost admisa la o facultate din Olanda. Mutarea va avea loc imediat dupa ce cuplul se va intoarce din vacanta pe care o vor petrece incepand cu 15 decembrie in Dubai. (NATIONAL)

Cornel Rapa este cel mai cautat jucator otelar pentru un transfer in aceasta iarna. Fotbalistul este evaluat la 1-1,5 milioane de euro si are avantajul convocarii in premiera la nationala in toamna acestui an. (ROMANIA LIBERA)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu