vineri, 26 noiembrie 2010

26 noiembrie - stirile de seara

Au inceput serbarile stradale ale orasului Galati. Astazi s-a deschis targul mesterilor populari pe esplanada de la Potcoava de Aur si targul de kitsh-uri de pe bulevardul Marii Uniri (bulevardul Falezei). Duminica va avea loc primul concert la scena de la Casa de Cultura a Sindicatelor - Life on Mars, Puya, DJ Project & Giulia. La targul de mesteri populari participa 46 de expozanti, gama de produse fiind variata, de la obiecte artizanale, ceramica si decoratiuni, pana la turta dulce, specialitati de cascaval si carnati afumati. (ADEVARUL)

7000 de absolventi ai Universitatii Dunarea de Jos din Galati vor participa la cel mai amplu studiu din Romania care cerceteaza legaturile dintre specializarile universitare si piata muncii. La nivel national, peste 100.000 de oameni, care au absolvit facultatea in anii 2005 sau 2009, vor raspunde la un chestionar referitor la utilitatea diplomei obtinute si a cursurilor parcurse in facultate in activitatea profesionala ulterioara. (IMPARTIAL)

Sindicatul condus de Gheorghe Tiber a fost exclus de la negocierea contractului colectiv de munca din ArcelorMittal petnru ca nu a obtinut o hotarare judecatoreasca de reprezentativitate. Decizia va fi atacata de Tiber in instanta, urmand sa fie notificate si organele de cercetare penala. (MONITORUL)

Apaterm nu renunta la ideea de a administra asociatiile de proprietari, chiar daca acest lucru presupune ca facturile emise de societate sa nu poata fi controlate de locatari. (ANTIDOTUL)

Toti vizitatorii bolnavilor internati la Spitalul de Urgenta Galati vor fi obligati sa poarte halate albe. In plus, se vor separa fluxurile de urgente, cronici si vizitatori. Acestea sunt doar cateva dintre masurile pe care Eugen Chebac le cere noii conduceri a Spitalului de Urgenta. (MONITORUL)

Vreme rece si ploioasa la sfarsit de saptamana la Galati. Maximele nu vor mai depasi 10 grade, iar minimele vor ajunge chiar la valori negative. Luni insa vremea se va incalzi din nou - e drept, pentru o scurta perioada de timp. (ADEVARUL)

Recensamantul agricol costa peste 10 miliarde de lei vechi numai in judetul Galati. Aproape 900 de oameni vor munci timp de 22 de zile pentru a numara toate animalele si toate loturile de teren din judet. Interpretarea datelor culese va fi terminata abia la sfarsitul anului 2011. (IMPARTIAL)

Constructia instalatiei de nocturna la stadionul Otelul s-a impotmolit intr-un ... garaj. Proprietarul garajului nu vrea sa renunte la acesta, desi exista o dispozitie de demolare. (VIATA LIBERA)

Spectacol-eveniment la Galati. Doru Octavian Dumitru, fost actor al Teatrului din orasul de la malul Dunarii, se intoarce pe scena Dramaticului cu o noua comedie: "Spuma de ras". Spectacolul va incepe maine la ora 19, pretul biletului fiind de 40 de lei. (ADEVARUL)

La Bucuresti a inceput Festivalul Teatrului de Animatie Tandarica. Teatrul de Papusi din Galati va prezenta pe 2 decembrie spectacolul "Motanul incaltat". (EVENIMENTUL ZILEI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu