miercuri, 3 noiembrie 2010

03 noiembrie - stirile de seara

Elevii de scoala generala din judetul Galati nu primesc fructe in pauza mare, alaturi de corn si lapte, desi un program guvernamental prevede ca de la inceputul acestui an scolar merele sa fie distribuite gratuit in scoli. Autoritatile locale se plang insa ca nu au bani pentru o astfelk de achizitie. (juganaru.blogspot,com)

Vinul de Nicoresti sau Dealul Bujorului ar putea ajunge pe mesele chinezilor. Agentia de presa oficiala din China a publicat o analiza a oportunitatii importului de vin din sud-estul Romaniei, afacere care presupune si realizarea unei infrastructuri portuare de profil la Galati. Investitia ar putea ajunge la 50 de milioane de euro in urmatorii trei ani. (EVENIMENTUL ZILEI)


Daca Otelul invinge si in meciul cu Universitatea Craiova nu mai are cum sa rateze titlul de campioana a turului de campionat, crede managerul echipei galatene, Marius Stan. (ADEVARUL DE SEARA)

In perioada 5-6 noiembrie la Galati se va desfasura Conferinta Internationala "Cultura in spatiul european", aflata la a treia editie, in coordonarea Asociatiei Romane de Istorie a Presei. (HOTNEWS)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu