luni, 8 noiembrie 2010

08 noiembrie - stirile de dimineata

Asociatia SMURD Galati incaseaza de ani de zile contributii de la galateni, iar banii sunt blocati in conturi bancare desi serviciul de urgenta are nevoie urgenta de investitii. Asociatia este condusa de Vasile Curduman, fostul subprefect, iar printre membrii fondatori se numara Consiliul Local, Consiliul Judetului si ISU. Directia de Sanatate Publica s-a retras la inceputul acestui an din proiect. Asociatia  nu este recunoscuta de Raed Arafat, fondatorul SMURD, si de conducerea nationala a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Vasile Curduman recunoaste ca are in conturi aproape 10 miliarde de lei vehi, insa spune ca are dificultati in cheltuirea banilor din cauza birocratiei. (ADEVARUL)

Astazi la ora 15 aflam daca solicitarea Primariei Galati de participare la licitatia pentru hotelul Faleza a fost acceptata. Se pare ca exista o prevedere legala care nu da dreptul autoritatilor publice sa intre in astfel de licitatii. (VIATA LIBERA)

Cladirile din zona centrala a orasului Galati inca mai pastreaza semne ale grandorii din anii interbelici, chiar daca acum sunt transformate in baruri, cluburi, sedii de institutii, case de locuit sau au fost lasate in paragina. (juganaru.blogspot.com)

Conferinta de presa a liderilor UNPR centrali si locali a fost boicotata de mass-media locala, dupa ce ora anuntata pentru eveniment a fost depasita cu mai mult de 20 de minute. (MONITORUL DE GALATI)

Daniel Miron inca este sef al Inspectoratului Judetean de Politie Galati, conform site-ului institutiei, asta desi a trecut ceva timp de cand i s-a gasit un inlocuitor temporar, apoi unul definitiv (in urma unui concurs). (nepasadegalati.wordpress.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu