vineri, 5 noiembrie 2010

05 noiembrie - stirile de dimineata

Un om trebuie sa moara pentru ca romanii sa recunoasca fatis ca il apreciaza. Decesul lui Adrian Paunescu, persoanaj controversat al ultimilor patru decenii, a nascut valuri de simpatie in toate straturile societatii. In presa galateana doar Adevarul de Seara si forumul Galateni.net au reactionat suficient de rapid. Adevarul a publicat pe site trei articole care il vizeaza pe poet. Unul se refera la fenomenul Cenaclului Flacara, altul la reactia presedintelui filialei locale a Uniunii scriitorilor, Corneliu Antoniu iar ultimul la reactiile de pe pagina de Facebook a poetului.  Galateni.net a preluat un articol din Hotnews, fara sa faca referiri la orasul Galati. Viata libera, Monitorul, Antidotul, Impartial si blogul nepasadegalati nu au tratat subiectul in primele trei ore de la aparitia stirii.

Sucursala Regionala Galati a Companiei de Cai Ferate Marfa a fost desfiintata, cele opt judete din componenta fiind preluate de Sucursala Regionala Iasi. Sindicalistii din domeniu cred ca se vor pierde cel putin 150 de locuri de munca. (VIATA LIBERA)

Dupa doar saptamani de la prima editie, targul "Piata taraneasca" se intoarce pe platforma de la Casa de Cultura a Sindicatelor. Targul fera specialitati de carne si branza, bauturi traditionale si produse mestesugaresti. (ADEVARUL)

O basculanta plina cu pietris scapata de sub control a pus in pericol vietile a patru oameni. Soferul camionului este cercetat de politiei. (MONITORUL)

Deputatul Mihail Boldea a depus o plangere la Directia Nationala Anticoruptie cu privire la pretul subevaluat al hotelului Faleza, care va fi scos la licitatie pe 9 noiembrie, si de care este interesata si primaria municipiului Galati. (nepasadegalati.wordpress.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu