marți, 9 noiembrie 2010

09 noiembrie - stirile de dupa-amiaza

Primaria nu renunta la hotelul Faleza, chiar daca nu a mai putut participa la licitatie. Dumitru Nicolae se gandeste sa cumpere imobilul de la firma care il va achizitiona, in calcul intrand si un eventual schimb de terenuri. (VIATA LIBERA)

Dorinel Munteanu infirma vehement zvonurile aparute in ultima perioada care sugereaza ca rezultatele bune al echipei Otelul din ultima perioada ar fi datorate dopajului. (ADEVARUL)

Otelul Galati isi doreste sa obtina o clasare cat mai buna in actuala editie de campionat pentru a obtine mai multi bani de la sponsorul principal, ArcelorMittal (GAZETA SPORTURILOR). Titlul de campioana ar aduce un profit considerabil in visteria clubului din drepturile de televizare si mai ales din participarea in Liga Campionilor. (VIATA LIBERA)

Angajatii Liceului de Marina sunt obligati sa semneze un acord de confidentialitate care impune o "lege a tacerii" nefireasca intr-o institutie publica fara structuri militarizate. Inspectoratul Scolar va investiga situatia aparuta la Liceul de Marina. (MONITORUL DE GALATI)

Somaj tehnic la ArcelorMittal Galati. Pe 19 noiembrie se va inchide furnalul 3, explicatia data de conducerea companiei fiind reducerea cererii pe piata din Turcia. Oamenii vor fi trimisi timp de 20 de zile acasa in urmatoarele doua luni, cel mult 15 zile dintre acestea fiind de somaj tehnic. Angajatii vor fi incurajati sa isi ia zile de concediu de odihna, numarul de zile de somaj tehnic urmand sa fie reduse corespunzator. Astfel, daca un angajat mai are 12 zile de concediu pe 2010, el poate sa intre in concediu iar in somaj tehnic va fi doar opt zile. Situatia e mai grava pentru cei care nu mai au zile de concediu pe 2010: ei vor fi trimisi 15 zile in somaj tehnic si vor fi obligati sa isi ia 5 zile de concediu de odihna pe anul 2011 in prima parte a lunii ianuarie. (VIATA LIBERA), (MONITORUL DE GALATI).

Criza de medicamente de la Spitalul de Urgenta din Galati determina medicii sa rupa tacerea. Doctorii nu vor sa fie acuzati daca in urma tratamentului din spital unii pacienti devin mai bolnavi decat la internare. Lipsesc materiale sanitare de baza, iar unii pacienti care scapa de moarte risca sa ramana invalizi din cauza lipsei unor antibiotice sau a unor ustensile banale. (ADEVARUL)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu