miercuri, 24 noiembrie 2010

24 noiembrie stirile de seara

Se scumpeste evaziunea fiscala. Consilierii locali au aprobat, cu voturile membrilor PSD si PNL, majorarea pretului calatoriei cu microbuzul si autobuzul cu 50 la suta, de la un leu la 1,5 lei. Scumpirea vine in contextul in care soferii de pe microbuze nu ofera bilete de ani buni, iar in autobuze circula aproape numai pensionari care nu trebuie sa plateasca abonamentul si galateni care nu vor sa cumpere bilete. (juganaru.blogspot.com) (nepasadegalati.wordpress.com)

Serbarile Galatiului din acest an aduc mari surprize pentru locuitorii orasului. Nu va mai fi un singur concert, ca in alti ani, ci trei. Distractia incepe duminica, 28 noiembrie, cu un spectacol pentru copii si un concert cu  Life on Mars, Puya si Dj Project&Giulia. Seara de luni, 29 noiembrie, este dedicata muzicii populare, iar marti, 30 noiembrie, pe scena de la Casa de Cultura a Sindicatelor vor urca Alex Velea, Elena Gheorghe, Smiley si Ioan Gyuri Pascu. Programul complet este oferit de ADEVARUL

Carutasul lovit de presedintele PNTCD Galati, Marian Popa, a decedat in spitalul din Galati. (VIATA LIBERA)

Artistii Teatrului Muzical au cerut in genunchi in plenul Consiliului Local "eliberarea" de tirania lui Florin Melinte. Demersul a fost impresionant, dar inutil. (MONITORUL DE GALATI)

Tudor Gheorghe va concerta maine seara pe scena Teatrului Dramatic din Galati. (ADEVARUL)

Doi electricieni au fost batuti in incinta combinatului siderurgic, la locul de munca, de trei indivizi mascati, care probabil urmareau sa sustraga componente din platina. (VIATA LIBERA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu