marți, 16 noiembrie 2010

16 noiembrie - stirile de seara

Marian Popa, presedintele PNTCD Galati, a fost implicat aseara intr-un accident rutier in urma caruia o persoana a suferit rani grave. Politicianul a lovit cu masina sa o caruta, in zona localitatii Vladesti, intr-o curba periculoasa. Politistii spun ca iluminatul stradal nu functiona la ora accidentului iar carutasul nu purta vesta reflectorizanta, insa persoana vinovata de accident va fi stabilita in urma anchetei. Marian Popa a devenit celebru dupa ce in timpul inundatiilor din aceasta vara l-a atacat cu oua si rosii pe primul-ministru Emil Boc in fata Prefecturii Galati. Politicianul este denumit si Marian Tupeu, fiind acuzat periodic ca inainte de revolutie se ocupa cu jocuri de noroc de tip alba-neagra. (VIATA LIBERA)

Accident de munca mortal pe platforma combinatului ArcelorMittal Galati. Un sudor in varsta de 41 de ani care lucra la rezidirea furnalului 5 a cazut de la o inaltime de patru metri si a murit. Inspectoratul Teritorial de Munca a inceput o ancheta, iar primele date ale acesteia arata ca barbatul nu respecta normele de protectie a muncii. (ADEVARUL)

Bolnavii cronici pot fi internati din nou in Spitalul de Urgenta Galati, dar asta numai in urma unor programari. Decizia s-a luat dupa ce Casa de Asigurari de Sanatate a virat suma de 48 de miliarde de lei vechi, insuficienta insa pentru functionarea normala a unitatii spitalicesti pana la sfarsitul anului. (MONITORUL DE GALATI)

Consiliul Judetului Galati organizeaza in perioada urmatoare mai multe concursuri pentru posturile de manager ale spitalelor din subordine. (www.galateni.net)

Desi suntem calendaristic la final de toamna, temperaturile din ultimele zile readuc vara la Galati. Cei care trec insa prin dreptul Patinoarului ar putea sa aiba un soc atunci cand vad muntii de zapada de pe trotuare. Nu este o simulare a deszapezirii facuta de primarie si nici nu ne obisnuiesc autoritatile cu problemele inerente din anotimpul rece; pur si simplu administratorii patinoarului arunca periodic surplusul de gheata pe trotuare. (VIATA LIBERA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu