duminică, 7 noiembrie 2010

07 noiembrie - stirile de dimineata

Marius Stan recunoaste pentru prima data ca viseaza la titlul de campion al Romaniei pentru echipa Otelul Galati. Presedintele otelarilor a fost pana acum mult mai moderat in declaratii, insa parcursul excelent al echipei din acest tur de campionat l-a determinat pe Stan sa glumeasca pe seama posibilitatii de a schimba regulamentul clubului in sensul introducerii unor prime speciale pentru castigarea titlului. (GAZETA SPORTURILOR)

In urma scandalului iscat de vanzarea hotelului Faleza din Galati si a unei plangerii penale facute la DNA, Ministerul Dezvoltarii Regionale condus de Elena Udrea a anuntat printr-un comunicat de presa ca vanzarea mai multor active din patrimoniul societatilor Mamaia SA, Litoral SA si Neptun-Olimp SA va continua conform programului anuntat. Termenul limita pentru depunerea ofertelor in cazul hotelului Faleza este 08 noiembrie ora 15, licitatia urmand sa aiba loc a doua zi. (ROMANIA LIBERA)

Astazi se incheie campionatul european de karate Shotokan Fudokan, printre participanti numarandu-se si un deputat galatean. ( blog Mihail Boldea)

Poeta galateanca Angela Baciu a primit un premiu special pentru scenariul piesei de teatru "Viata de dincolo de moarte" la un concurs organizat la Botosani.(ADEVARUL)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu