duminică, 14 noiembrie 2010

14 noiembrie - stirile de la pranz

Daca nu vreti sa va petreceti seara de duminica in casa, puteti sa mergeti la teatru. La Casa de Cultura a Studentilor e pus in scena la ora 18 spectacolul "O dragoste nebuna, nebuna, nebuna..." al trupei Delir. La aceeasi ora la Teatrul Muzical este spectacolul "Pierduti in dragoste", iar la ora 19 incepe la Teatrul Dramatic "Regele Ioan", in regia lui Catalin Vasiliu. Amatorii de karaoke pot alege in aceasta seara Clubul Scena. (dinsidespregalati.blogspot.com)

In ultimii cinci ani numarul copiilor care sufera de diabet zaharat s-a dublat. Situatia este cu atat mai alarmanta cu cat la Galati au fost inregistrate primele cazuri de diabet la bebelusi. Aparitia bolii este favorizata de alimentatia incorecta, stres si stil de viata inadecvat. (ADEVARUL)

Otelul da doi jucatori nationalei lui Razvan Lucescu. Parcursul excelent din acest tur de campiona al echipei galatene l-a convins pe selectioner ca merita sa dea o sansa si jucatorilor de la Otelul. Cornel Rapa si Silviu Ilie vor face parte din lotul Romaniei si vor incerca sa faca un meci mare la Klagenfurt, impotriva nationalei Italiei. Meciul va fi transmis in direct de PRO TV miercuri, 17 noiembrie, la ora 21:30. (SPORT.RO)

Galatenii vor ajunge mai usor in Bucuresti in urmatorii ani, dupa ce se va construi o linie de tren de mare viteza catre Capitala. Proiectul face parte din planul de dezvoltare urbana a Bucurestiului. (ROMANIA LIBERA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu