marți, 2 noiembrie 2010

02 noiembrie - stirile de dimineata

Daca Otelul Galati va mai strange cel putin cinci puncte in urmatoarele patru etape va avea cel mai bun tur de campionat din istoria clubului. (VIATA LIBERA)

Sindicatele de la ArcelorMittal Galati isi stabilesc astazi strategia pentru negocierea contractului colectiv de munca pentru anul viitor. (ADEVARUL DE SEARA)

Un pacient fara acte de identitate a fost tratat cu ata chirurgicala oftalmologica procurata de medici din banii lor, pentru ca Spitalul de Urgenta din Galati are depozitul gol. (MONITORUL DE GALATI)

Galateanul Catalin Chelu detine prin doua firme peste 35 la suta din actiunile Electroarges, unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice din Romania. (Wall-street.ro)

CFR Calatori va investi cel putin 12 milioane de euro la Statia CFR Galati intr-o hala moderna de intretinere a locomotivelor si automotoarelor, lucrarea urmand sa fie finalizata cel tarziu in anul 2013. Planul de redresare prevede si concedierea a 15 la suta din personal in cursul anului 2011. (ROMANIA LIBERA)

Colegii de camera ai detinutului care a murit in luna iunie in Penitenciarul Galati au fost mutati in arestul Politiei. Ei au calitatea de martor in ancheta in care au fost retinuti doi angajati ai Penitenciarului. Oamenii sustin ca asupra lor se fac presiuni pentru a-si schimba declaratiile. (ADEVARUL.RO)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu