miercuri, 17 noiembrie 2010

17 noiembrie - stirile de seara

Caz incredibil la Galati. Un copil de 15 ani vrea sa isi dea mama in judecata pentru a putea sa locuiasca cu tatal lui. Baiatul a fost incredintat mamei de instanta in urma procesului de divort, insa pentru ca nu se impaca deloc cu femeia care i-a dat viata a luat legatura cu un avocat si face demersurile legale petnru ca tatal sau, care lucreaza in Italia, sa ii fie tutore in mod legal. (ADEVARUL)

Politistul din Oancea care a impuscat un tanar in urma unui conflict spontan, in afara orelor de serviciu, va sta zece ani dupa gratii. (VIATA LIBERA)

Un autoturism taxi parcat pe o strada din bariera Traian a ars astazi ca o torta, iar locuitorii din zona cred ca focul a fost pus intentionat. (ADEVARUL)

Un barbat de 70 de ani a murit dupa ce tigara pe care o fuma a declansat un incendiu favorizat de masca de oxigen care il ajuta sa supravietuiasc. O poveste incredibila in MONITORUL DE GALATI

Lucian Bute ar putea boxa in vara in Romania, dupa ce a semnat un parteneriat cu Ministerul Turismului. Campionul Mondial va deveni un ambasador al Romaniei in lume, iar Guvernul incearca sa gaseasca banii necesari pentru a organiza o gala in capitala Romaniei. (ADEVARUL)

Primariile Draguseni si Radesti nu mai au voie sa plateasca ajutor social, in urma unor controale ale Ministerului Muncii. Edilii care au acordat aceste sume de bani de la stat in mod nejustificat vor fi amendati. (EVENIMENTUL ZILEI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu