miercuri, 10 noiembrie 2010

10 noiembrie - stirile de seara

Criza profunda prin care trece Spitalul de Urgenta Galati. Lipsa banilor determina conducerea unitatii sanitare sa se gandeasca la programarea internarii in cazul bolnavilor cronici. Rezervele de medicamente ajung doar pentru trei zile. Salvarea ar putea veni de la Casa de Asigurari de Sanatate, care poate semna un act aditional la contractul pe 2010, pentru ultimele doua luni ale anului fiind necesara o suma de aproximativ 14 milioane de lei noi (ADEVARUL)

S-a gasit o solutie juridica pentru stergerea penalitatilor la intretinere. Asociatiile trebuie sa semneze un acord de mediere cu furnizorii de servicii, Apa-Canal si Apaterm (VIATA LIBERA)

Gheorghe Tiber anunta pentru vineri, la ora 14, un protest al siderurgistilor in fata sediului administrativ al combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati, in contextul in care compania va inchide furnalul 3 si va trimite timp de 20 de zile toti angajatii acasa (15 zile de somaj tehnic, 5 de concediu). (nepasadegalati.wordpress.com)

Maine va fi inmormantat profesorul universitar doctor Vasile Lica, unul dintre cei mai apreciati dascali ai Facultatii de Istorie din Galati. (juganaru.blogspot.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu