joi, 4 noiembrie 2010

04 noiembrie - stirile de dimineata

Deputatul PDL Mihail Boldea cere reevaluarea hotelului Faleza inainte ca acesta sa fie scos la licitatie, sustinand ca toata afacerea este aranjata de ministerul condus de Elena Udrea in favoarea senatorului PDL Marius Necula. Boldea anunta ca va sesiza DNA in cazul in care imobilul va fi vandut la licitatie la un pret subevaluat. (ADEVARUL)

Dorinel Munteanu - victima colaterala a razboiului dintre Gigi Becali si Ministerul Finantelor. Din cauza ca nu a depus fisele fiscale la timp in Germania, casa fostului international a fost pusa sub sechestru de Fiscul nemtilor. (juganaru.blogspot.com)

O tiganca de 23 de ani a devenit bunica, dupa ce fata ei de doar 12 ani a nascut la Spitalul din Galati o fetita. (VIATA LIBERA)

Nicolae Bacalbasa, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Galati, face o declaratie socanta: "Cer sefilor de la minister sa ne aloce mitraliere Uzi pentru a ne apara de pacientii inarmati". Declaratia vine dupa ce in doar 24 de ore la UPU au intrat 2 galateni inarmati, unul cu un pistol si celalalt cu un cutit. (MONITORUL DE GALATI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu