joi, 18 noiembrie 2010

18 noiembrie - stirile de pranz

Un tata a ramas fara copii dupa ce i-a amenintat pe micuti cu un topor. S-a intamplat in comuna galatana Frumusita, acolo unde inspectorii de la Protectia Copilului au fost nevoiti sa intervina la solicitarea primariei dupa ce s-a constatat ca o fetita de doi ani si jumatate si un baietel de patru ani sunt batuti frecvent de tatal lor. (ADEVARUL)

Apaterm ameninta cu oprirea livrarii caldurii catre populatia orasului Galati din cauza ca are conturile blocate de societatea Electrocentrale. Cei de la Apaterm sustin ca nu mai au bani pentru salarii si pentru cheltuieli curente si nu se mai poate asigura functionarea sistemului centralizat de incalzire. (VIATA LIBERA)

Start la autodisponibilizari la Administratia Fluviala a Dunarii de Jos. Aproximativ 300 de angajati vor pleca in perioada urmatoare de la AFDJ, iar acestia vor primi plati compensatorii consistente, de pana la 24 de luni (aproximativ jumatate de miliard de lei vechi). (MONITORUL DE GALATI)

Zvonurile cu privire la majorarea consistenta a taxei auto produc cozi mari la Registrul Auto Roman. Tot mai multi romani isi inmatriculeaza autoturisme second-hand cu gandul ca anul viitor nu-si vor mai permite sa plateasca taxele. (JURNALUL NATIONAL)

Scandal in justitia galateana. Un procuror DIICOT a acuzat-o pe sotia lui Mircea Toader, avocata in Baroul Galati, ca influenteaza martorii din procese, iar aceasta a depus o plangere pe numele procurorului la Consiliul Suprem al Magistraturii. (ADEVARUL)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu