joi, 4 noiembrie 2010

04 noiembrie - stirile de seara

Principala stire a serii este demisia consilierului local PDL Petru Alexe din functiile detinute in partid si in CL. Motivatia ati putut-o citi pe galatiulmeu.blogspot.com imediat dupa ce Petru Alexe a decis sa faca publica decizia sa. Petru Alexe face cateva precizari cu privire la motivele gestului sau pe ANTIDOTUL

Probleme pentru fostii politisti comunitari care au ajuns la firma de paza a directorului de paza de la Administratia Pietelor. Societatea respectiva nu avea toate avizele necesare pentru a functiona, iar politia a intocmit dosar penal pe numele administratorului. Angajatii ar putea sa nu fie platiti pentru munca prestata pana acum, pentru ca beneficiarii pazei nu pot vira bani unei firme care nu are autorizatie. (VIATA LIBERA)

Primaria vine cu noi precizari cu privire la intrarea in legalitate in cazul lucrarilor de izolatie termica la blocuri. Documentele se depun de asociatiile de proprietari, iar costurile pe apartament sunt mult mai mici decat daca autorizatia ar fi obtinuta individual. (ADEVARUL )

Trei studenti galateni s-au apucat sa construiasca o masina de la zero. Tinerii vor sa asambleze un cart pana in primavara, aceasta fiind tema lor de licenta. (VIATA LIBERA)

Lipsa de comenzi afecteaza activitatea combinatului siderurgic galatean, care va inchide un furnal din cauza problemelor de pe piata metalului din Turcia. Liderii de sindicat sustin ca angajatii combinatului vor fi obligati in perioada urmatoare sa isi ia cate 20 de zile de concediu obligatoriu, prin rotatie. (ADEVARUL)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu