vineri, 5 noiembrie 2010

05 noiembrie - stirile de dupa-amiaza

Publicitatea postului de televiziune TV Galati va fi vanduta de ARBOtv, divizie a grupului ARBOmedia. Compania estimeaza ca anul viitor va atrage un milion de euro pentru 13 statii locale de televiziune (MEDIAFAX)

Spectatorii meciului de fotbal Universitatea Craiova - Otelul Galati sunt rugati sa vina la stadion in aceasta seara cu o lumanare. Organizatorii partidei vor oferi lumanari celor care nu reusesc sa le cumpere in timp util. Toate lumanarile vor fi aprinse inaintea fluierului de start a partidei in semn de omagiu petnru unul dintre cei mai infocati fani ai "Stiintei" Craiova, Adrian Paunescu. (JURNALUL NATIONAL)

Inspectoratul Scolar din Galati a decis sa recunoasca toate diplomele eliberate de Universitatea "Spiru Haret", iar absolventii acestei universitati care lucreaza in sistemul de invatamant vor primi salariu in concordanta cu studiile efectuate. (ADEVARUL)

O noua nava destinata marinei olandeze a fost lansata la apa la santierul naval Damen Galati. Nava este a treia dintr-o serie de patru contractata de Guvernul Olandei. (ROMANIA LIBERA)

Un tanar de 24 de ani din comuna galateana Tepu si-a omorat tatal si l-a tinut 22 de zile in casa, cadavrul fiind descoperit de politisti dupa ce vecinii au reclamat disparitia batranului. (VIATA LIBERA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu