sâmbătă, 6 noiembrie 2010

06 noiembrie - stirile de dupa-amiaza

Faleza Dunarii este in pericol de surpare daca in zona se vor mai construi cladiri la o distanta mai mica de 50 de metri de malul apei. Un studiu realizat de SC Proiect SA arata ca nivelul panzei freatice din sol este periculos si pentru cladiri realizate din materiale usoare, pentru care se recomanda piloni de sustinere in pamant pana la o adancime de 30 de metri. (ADEVARUL)

Jurnalul National a editat astazi un numar special dedicat lui Adrian Paunescu. Printre cei care au vorbit despre poet s-a numarat si Nicolae Bacalbasa, medicul - scriitor de la Spitalul de Urgenta Galati (JURNALUL NATIONAL)

Expozitia de pasari, porumbei, animale mici si cai de la Halele Agro-Dunarea de pe Calea Prutului mai poate fi vizitata si maine. Biletul este gratuit pentru copii si costa 5 lei pentru adulti, iar programul de duminica este intre orele 8 si 15. (VIATA LIBERA)

Branza cu patrunjel, urda cu marar si cas dospit, acestea sunt doar cateva dintre specialitatile pe care le puteti gasi la Piata Taraneasca, expozitie culinara si mestesugareasca deschisa pana maine pe platforma Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati. (ADEVARUL)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu