joi, 11 noiembrie 2010

11 noiembrie - stirile de dupa-amiaza

Criza fara precedent la Spitalul de Urgenta Galati. Multi pacienti care s-au prezentat astazi pentru internare au fost trimisi acasa, motivul fiind lipsa acuta a banilor. Conducerea unitatii spitalicesti sustine ca de vina sunt cei de la Casa de Asigurari de Sanatate care refuza sa semneze un act aditional la contractul pe 2010. Cei de la CJAS recunosc ca exista intarzieri la plata, insa dau vina pe Ministerul de Finante. In tot acest timp doar urgentele medicale se mai trateaza la spital, iar peste trei zile se vor epuiza stocurile de medicamente. In plus, nici bani pentru salariile angajatilor nu prea mai exista. (VIATA LIBERA)

Daca se va califica in Liga Campionilor sezonul viitor, Otelul Galati va trebui sa joace la Bucuresti sau la Cluj. Doar doua stadioane din Romania vor indeplini normele UEFA care intra in vigoare in 2012 si care clasifica stadioanele in functie de stele (cele doua stadioane sunt considerate de 5 stele). Arena Otelul din Galati este clasificata in acest moment la doar doua stele. (GAZETA SPORTURILOR)

Probleme grave pentru societatea Apaterm in prag de iarna. Electrocentrale a blocat conturile bancare ale Apaterm prin instanta, din cauza datoriilor uriase, si societatea de distributie a agentului termic nu poate sa isi plateasca furnizorii. (MONITORUL DE GALATI)

Pregatirile pentru Balul Bobocilor la Universitatea Dunarea de Jos din Galati au intrat in linie dreapta. Au fost selectati deja 20 de finalisti petnru titlul de Miss si Mister Boboc, iar probele pe care trebuie sa le treaca acestia sunt tot mai dificile si mai amuzante de la an la an. La inceputul lunii decembrie va avea loc Gala Balului, care promite sa fie un spectacol total. (ADEVARUL)

Gabriel Giurgiu de la Otelul Galati este unul dintre jucatorii nominalizati de Mirel Radoi ca posibil inlocuitor pentru el in echipa nationala. Radoi si-a reafirmat astfel dorinta de a se retrage de la echipa nationala. (JURNALUL NATIONAL)

Calatoria cu Bacul intre Galati si IC Bratianu este de astazi un pic mai scumpa. Majorarile de pret nu sunt valabile insa si pentru pasageri si autoturisme. (VIATA LIBERA)

Rata somajului la Galati este foarte aproape de pragul psihologic de 10 la suta, cu mult peste media nationala de 7,08 la suta. Judetul Galati este pe locul patru in topul celor mai ridicate rate ale somajului din tara. Vestea buna este ca pe plan national se inregistreaza o scadere usoara a numarului de someri comparativ cu luna trecuta. (EVENIMENTUL ZILEI)

Dupa 31 de ani de la accidentul naval care a trimis nava Transilvania pe fundul Dunarii, resturile epavei au fost scoase din apa din dreptul Danei 18 a portului Galati. Nava a fost lansata la apa in 1938 si a fost folosita pentru croaziere de lux, fiind denumita in epoca "Lebada Mediteranei" (ROMANIA LIBERA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu