luni, 22 noiembrie 2010

22 noiembrie - stirile de dimineata

Arestarea omului de afaceri galatean Catalin Chelu a tinut capul de afis al presei nationale din ultimele zile. Scandalul presupusei mite propuse chestorului Dan Fatuloiu, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, a fost amplu reflectat de televiziuni si presa scrisa. O sinteza a informatiilor despre acest subiect poate fi gasita in VIATA LIBERA

Liderul Ligii Intai la fotbal, Otelul Galati, a suferit o infrangere clara la Timisoara in fata echipei de pe locul doi, ceea ce face ca distanta dintre lider si formatia de pe malul Begai sa fie de doar un punct cu o etapa inaintea terminarii turului de campionat. La finalul meciului Marian Iancu, finantatorul celor de la Timisoara, a lansat un atac dur la adresa oficialilor echipei galatene. (VIATA LIBERA) (GAZETA SPORTURILOR)

Scandal la retrocedarea unei cladiri de pe strada Eroilor. Consiliul Judetului a platit  in urma cu 12 ani o suma compensatorie unei familii care a sustinut ca a pierdut imobilul la nationalizare, insa ulterior o alta familie a castigat cladirea in instanta. (ADEVARUL)

Profesorii din nordul judetului care vor sa intre in audienta la conducerea Inspectoratului Scolar o vor putea face si la Tecuci, o data pe luna. (VIATA LIBERA)

Gelozia sau certurile legate de locurile de parcare, acestea sunt motivele pentru care unii galateni au decis sa dea foc unor masini. Cazurile nu sunt deloc putine avand in vedere faptul ca cei care sunt descoperiti risca ani grei de inchisoare pentru distrugere. Exista insa si o veste buna: numarul incendierilor voluntare a scazut sensibil fata de anul trecut. (MONITORUL DE GALATI)

Actiunea de impadurire de la Oancea lansata de Realitatea TV cu sprijinul Petrom, Consiliului Judetului Galati si primariei Oancea a fost un succes. Peste 700 de galateni au participat la plantarile de puieti, in ciuda ploii reci care a transformat terenul pregatit pentru plantare in mlastina. Printre voluntari s-au aflat si jandarmii si pompierii galateni. (VIATA LIBERA)

Iubitorii muzicii folk sunt invitati maine, de la ora 18, la Teatrul Muzical Nae Leonard la un spectacol eveniment dedicat memoriei lui Adrian Paunescu, sustinut de Emeric Imre si prietenii. (dinsidespregalati.blogspot.com)

Marti, 23 noiembrie, la ora 18 la Casa de Cultura a Studentilor vor fi premiati cei mai buni studenti galateni, cu ocazia Zilei Internationale a Studentului. (dinsidespregalati.blogspot.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu