sâmbătă, 6 noiembrie 2010

06 noiembrie - stirile de dimineata

Admiratorii lui Adrian Paunescu pot sa isi scrie gandurile intr-o carte-omagiu la Biblioteca VA Urechia, in perioada 5-14 noiembrie. Cartea va fi oferita familiei poetului in data de 15 noiembrie. (ADEVARUL)

Diploma de studii superioare este un obstacol in gasirea unui loc de munca. Patronii se tem ca angajatii cu facultate care ocupa un loc pretabil pentru studii medii vor pleca de indata ce vor gasi o oferta mai buna si prefera sa nu le dea nicio sansa absolventilor de facultate. (VIATA LIBERA)

Tensiune in combinatul siderurgic dupa ce conducerea companiei a confirmat inchiderea unui furnal in aceasta luna. Oamenii se tem ca vor fi trimisi in concedii fortate in perioada urmatoare, ceea ce le va aduce venituri mai mici. Otelarii au organizat un protest spontan, incercand sa afle de la sefi care este planul pentru perioada imediat urmatoarea. (MONITORUL DE GALATI)

O firma din Galati se va ocupa de deszapezirea drumurilor judetene din Braila, dupa ce a castigat o licitatie organizata de Consiliul Judetului Braila. (ADEVARUL)

Nu ratati reportajul despre taximetristi publicat de Viata Libera. Un articol scris diferit, numai bun pentru o dimineata de week-end.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu